Brukerdiskusjon:Avixlo

Fra Speiderhistorisk leksikon
Hopp til:navigasjon, søk

Velkommen til Speiderhistorisk leksikon! Vi håper at du vil bidra mye og bra. Du ønsker trolig å lese hjelpesidene. Igjen, velkommen, og mor deg! Grenfinken (diskusjon) 3. des. 2019 kl. 11:00 (CET)


Hei! Flott med dine bidrag på leksikonet! Bli gjerne med på disse møtene! Samtaleside wikibrukere - Speiderhistorisk leksikon! Jarl V. Erichsen, Fevik/Grimstad (diskusjon) 13. des. 2022 kl. 11:47 (CET)


Skal si det skjer ting i oppdateringer for Vestfold! Kjempeflott! Jarl V. Erichsen, Fevik/Grimstad (diskusjon) 29. feb. 2024 kl. 12:26 (CET)


Ja, Jeg jobber litt der jeg jeg føler for å jobbe. Vestfold er der jeg er fra. Prøver å få til et system hvor alle blir henvist til nåværende kommuner men om de ble lagt ned når det var en annen kommune så blir daværende nevnt. på Fylkes nivå har jeg gjort det litt annerledes. Grupper som ble lagt ned før nytt fylke får kun det gamle og grupper som har overlevd regionsreform og oppslitting får regionsreform fylke nevnt som tidl. Men jeg har ikke jobbet med stor mal om gamle fylker. For kommuner har jo slått seg sammen --Avixlo (diskusjon) 29. feb. 2024 kl. 12:15 (CET)