Brukerdiskusjon:HallvardB

Fra Speiderhistorisk leksikon
Revisjon per 24. sep. 2021 kl. 21:25 av Jardar (diskusjon | bidrag)
Hopp til:navigasjon, søk

Velkommen til Speiderhistorisk leksikon! Vi håper at du vil bidra mye og bra. Du ønsker trolig å lese hjelpesidene. Igjen, velkommen, og mor deg! Grenfinken (diskusjon) 23. sep. 2021 kl. 18:15 (CEST)

Velkommen hit! Jeg (/Trøndelag krets (NSF)) har en del bilder som muligens stammer fra 2. Strinda. Står noen navn på bildene, mulig du kjenner til Knut Wick, Iver Lykke og Bjørn Ulvin? --Jardar (diskusjon) 23. sep. 2021 kl. 22:08 (CEST)
Hei. Jeg kjenner til de tre, Bjørn Ulvin er jo død, Knut Wicks har vært med på å bidra til en artikkel om 2.Strinda i årbok for Strinda Historielag, som kommer i november
Men jeg tar i mot alle foto, har du hatt noe med 2. Strindas å gjøre?
Har ikke hatt noe med 2. Strinda å gjøre, jeg er nok for ung til det. Jeg er bare interessert i speiderhistorie, og har fått litt ansvar/tilgang til arkivet til Trøndelag krets. Bildene har ligget på kretskontoret i mange år, og er dessverre blandet med mange andre bilder. Du kan kontakte meg på jardar.grilstad (a) speiding.no, har scannet alle bildene. Den boken skal jeg kjøpe. --Jardar (diskusjon) 23. sep. 2021 kl. 22:25 (CEST)

Lurer litt på om jeg trenger litt redigeringshjelp, har lagt inn navn på ledere i 2. Strinda - det var da jeg utvida til flokkledere at tabellen vokste seg vel stor..... La også inn leirer fra 1933.

Flott arbeid! Jeg kan gå over formatteringen. --Jardar (diskusjon) 24. sep. 2021 kl. 21:25 (CEST)