Brukerdiskusjon:Jarll

Fra Speiderhistorisk leksikon
Revisjon per 10. mai 2021 kl. 00:16 av Grenfinken (diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til:navigasjon, søk

Hallo, Jarl! Velkommen som bidragsyter! Si gjerne fra hvis det er noe vi kan hjelpe til med, eller du har forslag til forbedringer- Msph Carsten Henrik Pihl 5. mai 2011 kl. 22:17 (CEST)


Hei navnebror og speidervenn - fra Fevik....! :) Kanskje det kan dukke opp mer Agder-speiding og KM-stoff her fra dine kilder...? Jarl V. Erichsen, Fevik/Grimstad (diskusjon) 14. aug. 2014 kl. 23:12 (CEST)


Spennende hvis du vet hvilke grupper som er slått sammen underveis, da vi forsøker å skrive gruppenes historie helhetlig. Noter det gjerne under de ulike gruppers historie, så fikser vi sammenslåingene. --Grenfinken (diskusjon) 18. aug. 2014 kl. 23:42 (CEST)


Ser du skal arbeide med navnene for kretsene og luke vekk det tidl. (KFUK-KFUM), det er bra! Vi har latt dette være enn så lenge, da vi arbeidet motsatt vei en gang, slik at hver endring gir endringer på gruppe - og kretsoversikter. Men stå på! Navnet er rettet i kommuneoversiktene så langt. Likeledes navnet, er det Norges KFUK-KFUM-speidere eller Norges KFUK-KFUM-speiderne? Vi retter opp alt med tiden, etter hva som er korrekt. --Grenfinken (diskusjon) 29. apr. 2021 kl. 19:09 (CEST)

Det var mest en observasjon om at begrepet "KFUK-KFUM" brukes en del steder, og det er en helt annen organisasjon (sivilkretsen, som vi kaller det). Jeg antok (slik du bekrefter) at det var noe historikk rundt dette (og sikkert mye annet også) mht hvorfor det er slik det er nå, så skjønner at det må gjøres litt avklaringer før slike større endringer gjøres. Tar gjerne i mot innspill om KM-speider ting jeg kan/burde vurdere å ta tak i/rydde i. Finnes det en "dette bør gjøres/plan" side? Slike kategori oppdateringer blir jo gjerne omfattende siden de er brukt på mange sider, ja, så antar noen kan kjøre type mass-update for slike renaminger. Per nå prøver jeg bare å surfe rundt og se hva som burde vært fikset, så får vi se hva det blir til. Vi er forresten "KFUK-KFUM-Speiderne/-Speidere" i organisasjonen "Norges KFUK-KFUM-speidere". --Jarll (diskusjon) 29. apr. 2021 kl. 20:44 (CEST)

Jarll: Si i fra om du vil være med på digitalt arbeidsmøte torsdag om ei uke - fra 20:30! Jarl V. Erichsen, Fevik/Grimstad (diskusjon) 29. apr. 2021 kl. 20:59 (CEST)

Vi kan gjerne rette opp navn. Vet ikke om noen mass-update-funksjon, dette er redaktørs ansvar. Altså Norges KFUK-KFUM-speidere og f.eks. Grimstad KFUK-KFUM-speidere, med korrekte små og store bokstaver?? --Grenfinken (diskusjon) 29. apr. 2021 kl. 21:11 (CEST)


Så en navneendring på en kategori (evt sletting) må gjøres manuelt, på alle sidene den er brukt på? Hm. De to du nevner er korrekte, ja, og er jo slik disse er navngitt per nå. --Jarll (diskusjon) 29. apr. 2021 kl. 21:43 (CEST)

Ja, i hvert fall med mine kunnskaper og brukernivå i denne wikipedia. Derfor måneder med kategorisering av nye fylker, bilderamme-kode m.m. Sett det på arbeidslisten din, så hjelper vi hverandre og jeg sletter de som blir til overs av gruppenavn, kategorier osv. Tenk at det blir dreis på K/M-historien etter hvert. Knappe 20 år nå, så vi er i gang. Moro også om du har viten om dagens grupper har sine forgjengere i de mange KFUM- og KFUK-gruppene. Husk at det er ingen motvilje her, mer ukunnskap, som er grunnen til at K/M-historien er litt fåmælt her inne. --Grenfinken (diskusjon) 29. apr. 2021 kl. 21:54 (CEST)

Godt arbeid med maler, jeg var i gang i nord, men avventet din beskjed om korrekt navngivning av kretser. --Grenfinken (diskusjon) 7. mai 2021 kl. 21:42 (CEST)

Navngiving av KM-speiderkretsene er allerede korrekt på deres repsktive Wiki sider som det er linket til fra den nyopprettede malen Mal:Aktive_kretser_i_Norges_KFUK-KFUM-speidere, men spørsmålet er mer om vi virkelig skal bruke de fulle, offisielle navnene i kategoriene. Det blir veldig lange kategorinavn. Jeg heller mot å bruke "Agder krets (KM-speider)" som kategorinavn heller enn "Agder krets av Norges KFUK-KFUM-speider" som blir veldig langt. --Jarll (diskusjon) 9. mai 2021 kl. 13:32 (CEST)

Jeg har opprettet Teknisk TODO slik at vi kan formidle hverandre endringer som skal gjøres, så den som er best til det kan gjøre det. Når ting er utført, kan de slettes fra den siden. Jeg har også opprettet Teknisk Retningslinjer slik at vi kan bli enige om hvordan ting skal endres FØR vi begynner å gjøre endringer. Så slipper vi kanskje å endre samme ting flere ganger... --Jarll (diskusjon) 10. mai 2021 kl. 00:04 (CEST)


Flott arbeid! Se gjerne siden Siden for faste bidragsytere og kombiner dine sider og tanker der, så blir vi samstemt. --Grenfinken (diskusjon) 10. mai 2021 kl. 00:16 (CEST)