Brukerdiskusjon:HallvardB

Fra Speiderhistorisk leksikon
Hopp til:navigasjon, søk

Velkommen til Speiderhistorisk leksikon! Vi håper at du vil bidra mye og bra. Du ønsker trolig å lese hjelpesidene. Igjen, velkommen, og mor deg! Grenfinken (diskusjon) 23. sep. 2021 kl. 18:15 (CEST)

Velkommen hit! Jeg (/Trøndelag krets (NSF)) har en del bilder som muligens stammer fra 2. Strinda. Står noen navn på bildene, mulig du kjenner til Knut Wick, Iver Lykke og Bjørn Ulvin? --Jardar (diskusjon) 23. sep. 2021 kl. 22:08 (CEST)
Hei. Jeg kjenner til de tre, Bjørn Ulvin er jo død, Knut Wicks har vært med på å bidra til en artikkel om 2.Strinda i årbok for Strinda Historielag, som kommer i november
Men jeg tar i mot alle foto, har du hatt noe med 2. Strindas å gjøre?
Har ikke hatt noe med 2. Strinda å gjøre, jeg er nok for ung til det. Jeg er bare interessert i speiderhistorie, og har fått litt ansvar/tilgang til arkivet til Trøndelag krets. Bildene har ligget på kretskontoret i mange år, og er dessverre blandet med mange andre bilder. Du kan kontakte meg på jardar.grilstad (a) speiding.no, har scannet alle bildene. Den boken skal jeg kjøpe. --Jardar (diskusjon) 23. sep. 2021 kl. 22:25 (CEST)

Lurer litt på om jeg trenger litt redigeringshjelp, har lagt inn navn på ledere i 2. Strinda - det var da jeg utvida til flokkledere at tabellen vokste seg vel stor..... La også inn leirer fra 1933.

Flott arbeid! Jeg kan gå over formatteringen. --Jardar (diskusjon) 24. sep. 2021 kl. 21:25 (CEST)

Imponerende kunnskap om Trøndelagsspeidingen du har. Men hvis du er litt observant og ikke så sta, har jeg laget et system for disse tidl. kommunene som skulle passe inn i de fleste maler. Men kjør på og kræsj opparbeide maler. Lite speidermessig dette! --Grenfinken (diskusjon) 22. mar. 2022 kl. 20:48 (CET)


"Lite speidermessig"..... Hyggelig melding, tusen takk!


Hvorfor ikke ta hensyn til opparbeidede maler?? Du må vel se noen endringer underveis som gjør siden blir seende rar ut? --Grenfinken (diskusjon) 22. mar. 2022 kl. 20:55 (CET)

"Lite speidermessig" i den form at du ikke tar hensyn til det som andre bruker tusenvis av timer på og bare kjører på ditt. Det er min utdypede forklaring for det. Du med din kunnskap ville lett med å copy/paste eller diskusjon / undring burde bidra på eksisterende sider og lage noen spennende nye artikkelsider. "Up to standard" er min greie, å forbedre det meste, har brukt siste måneden på Trøndelag, med intet svar på diskusjonssider og tips, kjør på i din greie, skal ikke diskurse med din forståelse av helheten, skal kun rette opp etter opparbeidede maler. --Grenfinken (diskusjon) 22. mar. 2022 kl. 21:15 (CET)

Beklager å ha lagt til leiropplysninger for deres ærerike og nedlagte tropp, skal ikke bidra igjen. Lykke til med historieskrivingen, ofte er kun alene som vet best hvordan ting er, men det beriker kun seg selv. --Grenfinken (diskusjon) 10. jun. 2022 kl. 18:22 (CEST)


Egen profilside?

Tror mange hadde hatt glede av din speiderbiografi også, Hallvard! Du har en rik historie og vært med på mye. Ofte skriver vi ikke for oss selv og eget beste, men for å knytte tråder i sammen! --Grenfinken (diskusjon) 10. nov. 2022 kl. 15:16 (CET)


2023....

Takk for stor aktivitet, Hallvard! Skulle gjerne hatt mer tid til å bidra her nå, men får komme sterkere tilbake. Følger ditt og andres arbeid med stor interesse! :) Jarl V. Erichsen, Fevik/Grimstad (diskusjon) 14. sep. 2023 kl. 19:18 (CEST)