Brukerdiskusjon:Jve

Fra Speiderhistorisk leksikon
Hopp til:navigasjon, søk

Min arbeidsliste: [[1]].

Min sandkasse: [[2]].Satte opp en standard vi har brukt på leirer... Flott!


Synes det er mye spennende stoff fra Agder! Ikke gi opp! Det er rom for det meste... Har en del stoff fra Speideren, som kommer etterhvert. Mange personligheter... Heistein ikke minst --Gunnar01 9. des 2011 kl. 23:09 (CET)


Gruppeliste - automatisk generert?

Heisann! Jeg følger med på SPHL, men er jo rimelig passiv pt. Men er aktiv andre steder, bl.a. på Lokalhistoriewiki. Der har jeg nettopp blitt vist/oppdaget en nyttig finesse.... Finnes/passer den her på SPHL?

NB! Dette er absolutt ikke et forslag p.t. For vi har jo både et omfattende kategori-system her, og vi har manuelt oppsatte lister m.v. Derfor er jeg bare nysgjerrig på om funksjonen finnes og om den kunne ha nytte her....

I gårdshistorien dukker det jo opp et mylder av gårder, bruk og tomter. Og vi har etablert kategorier for å holde oversikt over geografisk tilhørighet.

Men så: Via a) Mal:Eiendomstabell, b) Passende kategori (fx "Eiendommer i Fjære"), c) Infoboks gard (på alle relevante artikler), - så kan det gereres automatiske eiendomslister som kan sorteres dynamisk etter ulike kjennetegn - og selvsagt brukes som lenkeliste.

Noen som har tanker om dette??

Eksempel i Fjære: (Der jeg jobber med å bygge struktur, kategorisere artikler og - selvsagt - fylle inn historisk stoff)

[[3]]

Jarl V. Erichsen, Fevik/Grimstad (diskusjon) 9. sep. 2018 kl. 14:10 (CEST)


Automatiske opplistninger utenom de kategorier vi har i dag, kommunevis? Vet ikke hvordan de lages. Test ut på for eksempel Grimstad... Til nå er viljen til detaljstoff om speidersteder varierende og stort sett utarbeidet av noen få...

--Grenfinken (diskusjon) 9. sep. 2018 kl. 14:32 (CEST)


Ja, dette er skrevet med den største respkt for stort arbeid.... ;) Jeg vet ikke om det pt er mulig teknisk. Vi har jo allerede infoboks gruppe og vi har andre infobokser. Vi har også tilhørende kategorier her. Men kanskje må mal for autoliste lages av teknisk kyndige med de dypeste fullmaktene? Jeg ser for meg at en dynamisk tabell med sorterbare lister på fx startår, kommune, forbund, korps m.v. (for grupper) hadde vært nyttig. Tilsvarende kanskje også for ledere? Jeg kommer tilbake til dette, men ikke brått.... Jarl V. Erichsen, Fevik/Grimstad (diskusjon) 9. sep. 2018 kl. 15:00 (CEST)

Mengdearbeid betyr ikke alltid at en har rett, JVE, da hadde jeg vært en klok mann, men er det ikke. Nyvinninger og forbedringer er aldri galt å teste ut. Du, Blå Elg og jeg tester stadig nye ting, for så å forsøke å forbedre SPHL, som med min tungvinte leir/kommune-greie, som nå rulles ut. Om det er en forbedring vites ei, men i håp om at det kan fungere. Stå på! --Grenfinken (diskusjon) 9. sep. 2018 kl. 15:08 (CEST)