Brukerdiskusjon:Rarild

Fra Speiderhistorisk leksikon
Hopp til:navigasjon, søk

Hallo Rarild! Velkommen som bidragsyter på Speiderhistorisk Leksikon. Si fra hvis det er noe vi kan hjelpe med! Hilsen Carsten Henrik Pihl 17. nov 2010 kl. 23:19 (CET)


Om Mjølner

Fin sak om Mjølner. Jeg har gått gjennom teksten og lagt den inn i vår mal for speidergrupper. Du får se om jeg har sortet teksten riktig. Håper du kan lage en sak om Nordhue også! (Hvis du har mye bilder her, så kan vi evt legge disse ut på Speidermuseets flickr-sider, og så kan det linkes inn til sidene her. Carsten Henrik Pihl 18. nov 2010 kl. 08:52 (CET)

Bra du endret den til malen for grupper, jeg skal sette meg litt bedre inn i dette etterhvert. Skal også se om jeg får laget litt mer tekst også, og da særlig om Borgen (hytta på Nordhue) også.

Angående stiftelsesdato så liker vi å promotere 1917, selv om dette ikke er året for hvor Mjølner formelt ble en del av speiderbevegelse, men LSV som er forløperen til Mjølner og speider ble jo startet da. --Roy Arild 18. nov 2010 kl. 09:10 (CET)


Hei! Diskusjonssidene fungerer rent teknisk som vanlige wiki-sider. Men er et sted man kan legge inn beskjeder, tanker etc. De fleste steder brukes det slik at man diskuterer saker på artiklenes wiki-sider, mens tips, råd etc til brukere gis på deres Brukerdiskusjonssider.
Ikke noe problem å endre datoen - bare å bytte i infoboks-tekst. Gjør det nå. Carsten Henrik Pihl 18. nov 2010 kl. 09:58 (CET)