Diskusjon:1921

Fra Speiderhistorisk leksikon
Hopp til:navigasjon, søk

En del småfikling, men ser at det er behov for en opprydning i datoer og år. Tar vel litt tid før en kommer rundt og får sjekket alle grupper, datoer og år, men tror kvaliteten blir bedre. Har forsøkt å benevne KFUK-troppene med endelsen KFUK-speidere, K/M med KFUK-KFUM-speidere, dagens speidergrupper i NSF kan hende med speidergruppe? Hva med NSPF-troppene, er det helt feil å benevne de med endelsen som f.eks. Paradis 1 NSPF-speidere?? --Grenfinken (diskusjon) 14. apr. 2016 kl. 23:53 (CEST)


Super jobb du gjør nå med rydding i datoer, måneder og årstall. Høres greit ut for meg med f.eks Paradis 1 NSPF-speidere. Hvis alle får forbund med i navnet så bør vel NSF også med i disse gruppenavnene, f.eks 1. Fjøsanger NSF eller 1. Fjøsanger speidergruppe NSF. --Blå Elg (diskusjon) 15. apr. 2016 kl. 00:37 (CEST)

Ser den. Ift. NSF tenker jeg både og. Kanskje kun speidergruppe som endelse og KFUK-KFUM-speidere for de andre. Det fungerer greit med "av NSF" også. Men her må red. ta føring... --Grenfinken (diskusjon) 15. apr. 2016 kl. 00:45 (CEST)