Diskusjon:Finnmark

Fra Speiderhistorisk leksikon
Hopp til:navigasjon, søk

Flott arbeid med fylkene, Blå Elg! Skal arbeide litt senere, men kun generelt med fylkene, synes at oversiktsboksen øverst til venstre på denne siden er litt smør på flesk. Stå på!


Skulle jo bare legge inn Hammerfest sine KFUK-speidere, og så ble det litt mere.... Skal opprette side på alle gruppene som er kjent og få på plass disse malene fra de forskjellige kretsene i Finnmark så hopper jeg videre til noe annet.

Enig i at oversiktsboksen er smør på flesk, blir litt "blind" når jeg har sett siden mange ganger. Men hvordan var koden for å fjerne denne? --Blå Elg (diskusjon) 29. mai 2013 kl. 23:15 (CEST)


Koden er en ting, skal renske opp et forslag...--Grenfinken (diskusjon) 29. mai 2013 kl. 23:18 (CEST)


Se om dette fungerer for oppsettet ditt, Blå Elg! --Grenfinken (diskusjon) 30. mai 2013 kl. 12:25 (CEST)


Jeg tenkte når vi først begynte å legge ut fylkene, så ville lille (befolkningsmessig) Finnmark være en lett sak, men det er blitt en av de fylkene som har hatt flest kretser. Fantastisk! Godt arbeidet, Blå Elg! --Grenfinken (diskusjon) 14. jun 2013 kl. 19:24 (CEST)


Tenkte også at Finnmark var lite og full fart. Når jeg ser hvor mange kretser og tropper som har vært der, i mange små bygder og med lange avstander så er jeg imponert. Sammenligner litt når Finnmark hadde øst og vest kretser med få tropper i hver, så hadde Bergen krets (NSGF) både hordaland og sogn og fjordane fylker med haugevis med grupper.

I dag så har jo begge forbundene tilsammen bare fire grupper.

Tror ikke at jeg med det første gjør noe lignenede som dette med flere fylker, bortsett fra å fortsette med Hordaland (og mulig Sogn og Fjordane) --Blå Elg (diskusjon) 14. jun 2013 kl. 20:45 (CEST)


Flott innsats! Jarl V. Erichsen, Fevik/Grimstad (diskusjon) 14. jun 2013 kl. 20:52 (CEST)