Diskusjon:Norsk Speidergutt-Forbund

Fra Speiderhistorisk leksikon
Hopp til:navigasjon, søk

Hei! Hvis vi skal ha forkortelser ved f.eks kretsleirer, hva blir da forfortelsen for Norges Speidergutt-Forbund, når Norges speiderforbund har NSF? (NSGF)? eller er det ingen vits i å skille på disse??


Hei

Jeg har sett hva andre har gjort og brukt (Norsk Speidergutt-Forbund) som forbundsnavn. På Norges Speiderforbund har jeg brukt (NSF).

Speiderhilsen Blå Elg


Den er grei, ganske langt navn som tilføyelse. Men vi forsøker det. Igjen takk!

Hva skal en betegne en fylkesleir da? I Østfold har vi hatt tre kretser, som da dekket hele fylket og dro på fylkesleir i 1979. Skal rn betegne det som kretsleir og legge til alle tre kretser?


Hei igjen Synes at det dukker opp nye utfordringer hele tiden, men slik vil det vel bli.

Jeg ville kalt det kretsleir, og kanskje laget en egen side med fylkesleir som dirigerer til kretsleiren.

Det har her blitt arrangert felles kretsleirer for KFUK og KFUM før sammenslåingen. Der har jeg brukt "(KFUK) og (KFUM)" etter leirnavnet Vet at det har blitt arrangert fellesleirer mellom KFUK, KFUM og NSF også andre steder.

Det har vel også blitt arrangert landsdelsleirer i nord-Norge.

Stå på og vær kreativ. Imponert over alt du gjør.

Blå Elg


Takker. Trenger veiledning her. Spennende og forsøke og legge ut en gruppes historie, men det omfatter jo alt! Avd, kretser, forbund m.m.

Ser på hva du gjør og forsøker og traske etter..

Varme ønsker fra GunnarHva er kategorinavnet for nedlagt i spesifisert år?? --Grenfinken (diskusjon) 3. des 2012 kl. 23:25 (CET)


Jeg synes NSGF er en grei forkortelse, når en skal skille mellom NSF og NSGF. Har sett det spes. i Oslo, hvor en skal skille på likt og ulikt for ulike perioder. Er det greit at vi bruker det? Hva menes? --Grenfinken (diskusjon) 31. aug 2013 kl. 18:42 (CEST)


Jeg bruker også NSGF som forkortelse på gamle gutteforbundet. --Blå Elg (diskusjon) 2. sep 2013 kl. 18:32 (CEST)

Jeg går tilbake til forkortelsen NSF, synes det blir rart med NSGF. --Grenfinken (diskusjon) 14. jun 2014 kl. 14:37 (CEST)