Diskusjon:Trøndelag

Fra Speiderhistorisk leksikon
Hopp til:navigasjon, søk

Skal etter hvert opprette en link til tidl. kommunene også i Trøndelag. Fordelen ved å ikke gjøre det, var å frigjøre navnet til en speidergruppe, men ser av landet rundt at det kan være greit med en viderekobling til dagens kommune og kategorisering. Bare i dagens Fredrikstad har vi en 7 - 8 tidligere kommuner i nyere tid. Se f.eks. hvordan jeg har endt opp med tidl. kommune Sandar. Så i hvilken grad de er verdt å sanke historie rundt, får tiden vise. Tenker at hvis vi først har en kommune- og fylkesoversikt, bør vi ha den up-to-date, da en som leter ikke bruker mer enn de klikkveiene som er nødvendig. Flott arbeid med Trøndelag, Jardar, imponerende! --Grenfinken (diskusjon) 11. feb. 2021 kl. 12:23 (CET)


Flott arbeid du gjør! Jeg er ingen kløpper på geografi, så jeg ender opp med å google meg frem til hva den nye kommunen heter. Har løst "utfordringen" med å bare linke til den nye kommunen, men vise navnet til den gamle der det er hensiktsmessig. Enkelte kommuner har blitt såpass store, så jeg tenker at det kan være greit å vise til gammelt navn/stedstnavn. --Jardar (diskusjon) 12. feb. 2021 kl. 21:39 (CET)

Ser den mht. størrelsen, og synes at georgrafibetegnelsen og tidligere kommunetilhørighet skal komme under "sted" og ikke overstyre en ny kommune/ett nytt kommunenavn, som klikk og kommuneoversikter. Mye arbeid gjenstår og vi erfarer litt hver uke. --Grenfinken (diskusjon) 12. feb. 2021 kl. 22:12 (CET)