Diskusjon:Ullensvang 1 (NSPF)

Fra Speiderhistorisk leksikon
Hopp til:navigasjon, søk

Lurer på en ting: hvilken farge skal vi ha på tabellen over ledere, #F0FFF0" på alle eller forbundets farge? --Blå Elg (diskusjon) 10. nov. 2015 kl. 23:54 (CET)


Tja, det kan være en smaksak. Vi har prøvd oss frem med forbundsfargene, men jeg har landet på #F0FFF0, som er lys og lett. Samtidig som jeg synes det gulnede NSPF-merket i stedet for det svart /hvite. For å hjelpe hverandre bør vi gjøre likt, selv om vi har ulikt fargesyn.

Spørsmålet om malene, var på hvilken side de ikke skal brukes på og hvilke sider de skal brukes på. Jeg synes vi skal bli enige om at de skal ende opp på en endestasjon for forbundene/fylkene i wikien og underavdelingene får den lette henvisningen.

Stort lerret å bleke, men over tid får vi ryddet opp i gammelt og nytt. Det spennende ved å kunne linke grupper og kretser i tid, fornyer mange gruppers historie, for eksempel. drev NSPF-gruppene da NSF ble til osv. Her tar jeg registrerte NSF-grupper først i alle kretser, så får vi kartlegge K/M-gruppene etter hvert. Vi lager jo stort sett bare maler for input av historie for andre, selv om bidragene ikke er så mange, ennå! --Grenfinken (diskusjon) 11. nov. 2015 kl. 15:01 (CET)