Driftsmeldinger - Speiderhistorisk leksikon

Fra Speiderhistorisk leksikon
Hopp til:navigasjon, søk

I dag var det usedvanlig tregt å komme inn her og åpne artikkel. Jeg synes leksikonet er tregere nå enn for et halvt år siden eller mer. Er det andre som merker dette, eller kan det være at problemet sittr i min pc? Jarl V. Erichsen, Fevik/Grimstad (diskusjon) 18. jan 2013 kl. 15:24 (CET)

Samme oppleves her, tar opptil flere minutter å lagre og åpne sider.--Grenfinken (diskusjon) 18. jan 2013 kl. 15:28 (CET)
Håper vi har tilstrekkelig kapasitet på den serveren som er leiet, og at ikke det er noe i formatene som tirrer brannmurer/virusprogrammer. Dette kan kanskje de teknisk ansvarlige kommentere her? Jeg så for meg at det kunne være nyttig med en slik teknisk driftslogg....(?). Jarl V. Erichsen, Fevik/Grimstad (diskusjon) 18. jan 2013 kl. 15:31 (CET)

Helt enig med tregheten, spesielt når sider skal forhåndsvises eller lagres så går det veeeldig lang tid av og til. Også når nye filer skal lastes opp, eller åpne nye sider går det mye tregere sånn jevnt over.--Blå Elg (diskusjon) 18. jan 2013 kl. 17:53 (CET)

Referanser

Vet du mer om "Driftsmeldinger - Speiderhistorisk leksikon"? Du kan være med å legge inn mer historisk stoff, følg Basismanualen.
Husk å være innlogget for å gjøre endringer. Lykke til!