Henning Ytterstad

Fra Speiderhistorisk leksikon
Hopp til:navigasjon, søk
Henning Ytterstad
Personalia
Henning Ytterstad.JPG
Født: 17. april 1976
Bosted: [1] Fredrikstad kommunevåpen.png Fredrikstad
Speiderbakgrunn
Forbund: Norges speiderforbund
Grupper: 1. Isegran sjø
og Fredrikstad FSK
Verv: kretsleder og gruppeleder

Verv og ledergjerning

Startet lederarbeidet i 1994/1995, var aktiv rover og leder frem til militæret i 1998, startet opp igjen i 1999. På grunn av arbeidssituasjon ble speidersaken lagt på vent i 2003 frem til 2007. Ble med fra oppstarten av 1. Isegran sjø speidergruppe i 2007 som troppsleder og har vært gruppeleder der siden 2009 og er fortsatt svært aktiv med en gruppe som begynner å sette spor.

Speiderbakgrunn

Henning Ytterstad trådde sine speidersko i Gressvikspeiderne fra 1983, ble med som småspeider i Fredrikstad FSK i oppstarten i 1986. Har i Fredrikstad FSK vært småspeider, storspeider, rover, roverlagsleder og troppsassistent.

Om Henning Ytterstad

Gift med Mona, 3 barn. Født og oppvokst på Gressvik, flyttet i 1999 til Rolvsøy. Sønn av tidl. korpsleder og kretsleder Terje Henning Ytterstad.

Hederstegn og utmerkelser

Utklipp og minner

Mer om

NSF logo kløverlilje.PNG Norges speiderforbund Fsk korpsmerke utsnitt.jpg Frikirkens speiderarbeid NSF-Rover-Enhetsmerke (1) 1.jpg Rover- og rangerarbeidet Båtmannsmerket-Speider-NSPF-1965 (1).jpg Sjøspeiderarbeidet

Eksterne lenker

Referanser

  1. Her er det tatt utgangspunkt i dagens oppdeling av fylker og kommuner og lagt til evnt. tidl. benevnelser for disse. Hvis det ikke er opprettet en egen artikkelside for disse, vil denne bli søkbar og kategorisert etter dagens oppdeling.
Vet du mer om "Henning Ytterstad"? Du kan være med å legge inn mer historisk stoff, følg Basismanualen.
Husk å være innlogget for å gjøre endringer. Lykke til!