Hjelp:Hjelp! Noen har skrevet i artikkelen min

Fra Speiderhistorisk leksikon
Hopp til:navigasjon, søk
Hvordan redigere Speiderhistorisk leksikon
Redigere Wikipedia
Basismanual
Lag ny artikkel
Hvordan formatere
Navngiving av artikler
Spesielt om grupper
Spesielt om kretser
Spesielt om personer
Bruk av bilder
Datoer og kalendere
Referanser
Bruk av tabeller
Bruk av infobokser
Omdirigere en side
Pekesider
Teknisk ordliste
Nyttig å vite
Retningslinjer
Bruk av diskusjonssidene
Hvordan skrive bedre artikler

Alle kan bidra

Speiderhistorisk leksikon er en dugnad. Vi bidrar alle med litt. Derfor kan alle også redigere i de aller fleste artiklene i leksikonet. Det betyr at noen andre kan redigere, endre eller restrukturere den knallgode artikkelen som du har skrevet.

Det er viktig å huske at når andre redigerer artikkelen du har begynt på eller skrevet, betyr det ikke at ditt arbeid var for dårlig eller mangelfullt.

Det kan være at du har gjort en skriveleif, eller at noen har tilleggskunnskap om et område, at de kjenner et årstall for hendelsen du skrev om, for eksempel.

Ofte legges det ut informasjon fra lister som leirdeltakelser og årsmeldinger, og da kan formatet være annerledes enn det du har skrevet. Dette for å knytte gruppen til tid, krets og leirer. Som eksempelvis disse:

1978: Ved årsskiftet 1978/1979 hadde kretsen totalt 1076 medlemmer. [1]
1922: 4. Fredrikstad er en av nitten speidergrupper i Østfold krets (Norsk Speidergutt-Forbund). [2] [3]

Se hvem som har gjort hva

I artikkelens historikk (klikk på fane helt i toppen av artikkelen) kan du se hvem som har bidratt på den spesielle artikkelen. Via historikken kan du klikke deg inn på de ulike bidragsyternes bruker- og diskusjonssider. (Bruker)navnet til de som har bidratt med mest innhold til artikkelen vises helt nederst på artikkelsiden.

Bruk diskusjonssidene

Hver artikkel har en diskusjonsside. (Se fanen øverst på siden.) Her går det an å legge diskutere oppbyggingen av en sak. Les mer om det her.

Referanser