Knut Slettebak

Fra Speiderhistorisk leksikon
Hopp til:navigasjon, søk
Knut Slettebak
Personalia
Knutslettebak av Carl-Frederic Salicath.jpg
Født: 19. oktober 1979
Bosted: [1] Eigersund kommunevåpen.png Eigersund, Hellvik
Speiderbakgrunn
Forbund: Norges speiderforbund
Grupper: Egersund FA, ÅSSG
Verv: Speidersjef i NSF
Knut Slettebak (født 19. oktober 1979) er speidersjef i Norges speiderforbund i perioden 2012–2014. Han har tidligere vært speiderstyremedlem og IC WOSM, og han var dessuten leder for seksjonen IST Experience ved 22nd World Scout Jamboree i Sverige i 2011.

Speiderbakgrunn

Knut Slettebak har vært medlem av Egersund FA speidergruppe siden 1991 og hadde tiden sin som speider og rover her. Han ble etter hvert engasjert i kretsroverarbeidet, først gjennom femkamp, men senere også med andre oppgaver.

Ledergjerning

Slettebak har vært troppsleder og roverlagsleder i Egersund FA. Han gjennomførte grunntreningen i Vesterlen krets, og var i noen år veileder i grunntreningskursene der.

Høsten 2004 ble han valgt inn i speiderstyret i Norges speiderforbund for den første av tre perioder, hvorav to som International Commisioner (WOSM).

Verv

Sentrale verv

Kretsverv

Gruppeverv

Hederstegn og utmerkelser

Personlig bakgrunn

Knut Slettebak er utdannet innenfor informasjonsteknologi, biologi og økologi. Han er per 2012 rådgiver i regionalplanseksjonen i Rogaland fylkeskommune.

Utklipp og minner

Mer om

NSF logo kløverlilje.PNG Norges speiderforbund

Eksterne lenker

Referanser

  1. Her er det tatt utgangspunkt i dagens oppdeling av fylker og kommuner og lagt til evnt. tidl. benevnelser for disse. Hvis det ikke er opprettet en egen artikkelside for disse, vil denne bli søkbar og kategorisert etter dagens oppdeling.
Vet du mer om "Knut Slettebak"? Du kan være med å legge inn mer historisk stoff, følg Basismanualen.
Husk å være innlogget for å gjøre endringer. Lykke til!