Kretsbannerkonkurransen i Fredrikstad 2013

Fra Speiderhistorisk leksikon
Hopp til:navigasjon, søk
KBK 2013
Kretsleir for: Fredrikstad krets (NSF)
Forbund: Norges speiderforbund
År: 2013
Sted: Tredalen
Les mer om speidingen i Fredrikstad kommune Fredrikstad kommunevåpen.png
Les mer om speidingen i Hvaler kommune Hvaler kommunevåpen.png

Sted

Tredalen, Hvaler

1. Isegran Sjø sto for gjennomføringen av et vellykket Kretsbannerkonkurransen i Fredrikstad 2013Tredalen, 2013, foto av Grenfinken.

Arrangørkomiteen

Om program og gjennomføring

Fra Årsmelding for Fredrikstad krets (NSF) for året 2013: Kretsbannerkonkurransen ble arrangert 20. – 21. april på Tredalen, med Isegran Sjø som arrangør og Inger B. Saxegård og Henning Ytterstad som prosjektledere. Lørdagen startet med en rundløype, hvor mange speiderferdigheter ble prøvd ut. Aftenen ble avsluttet med leirbål og sosialt samvær. En ledersamling med reker og loff ble det også plass til. Søndagen startet med flaggheis og morgensamling. Beste tropp ble 1. Fredrikstad, mens beste lag/patrulje ble Falk, 1. Fredrikstad, med Ravn, 1. Fredrikstad og Muffins, Fredrikstad MS tett i hæl. Dette en flott opplevelse for kretsens patruljer. Helgen ble avsluttet med at kretsleder leste St. Georgs-budskapet og foretok løftefornyelse og delte ut premier og kretsbanneret til beste tropp. Takk til 1. Isegran Sjø speidergruppe for gjennomføringen av et godt arrangement. I 2014 er det Rolvsøyspeiderne som overtar stafettpinnen for dette tradisjonsrike konkurransen for vår krets.

Lørdag

Søndag

Deltakere

Utklipp og minner

Om Kretsbannerkonkurransen i Fredrikstad

SitatKretsbannerkonkurransen i Fredrikstad ble første gang arrangert i 1930 og består den dag i dag! Det tradisjonsrike arrangementet binder fortsatt kretsens speidere og ledere i sammen, med både konkurranser og det sosiale.Sitat
– Les mer om Kretsbannerkonkurransen i Fredrikstad herSpeiderlilje.gifFredrikstad avdeling (Norsk Speidergutt-Forbund)1954 Merkelogo Fredrikstad krets.jpgFredrikstad krets (Norsk Speidergutt-Forbund)NSF Fredrikstad krets nytegnet fra original 2012 001.jpgFredrikstad krets (NSF)

Eksterne lenker

Referanser