Kretsleir Lutnes 2011 Hedmark krets (NSF)

Fra Speiderhistorisk leksikon
Hopp til:navigasjon, søk
Kretsleir "Spor" 2011
Hedmark krets NSF-Kretsmerke (1).jpg
Kretsleir for: Hedmark krets (NSF)
Forbund: Norges speiderforbund
År: 2011
Kommune/sted: [1] Trysil kommunevåpen.png Trysil, Lutnes
Leirsjef: Dag Ivar Mortensen

Sted

Lutnes er ei grend som ligger ved Trysilelva helt sør i Trysil kommune mot Sverige, rundt 30 kilometer sør for Nybergsund.

Om leirens program og gjennomføring

Dagsorden

Deltakere

Pris

Leiravis

Leirsang

Minner og omtale fra leiren

Inger Fjellhaug hadde denne fortellingen om Nord-Trøndelag kretss deltakelse på leiren:

Det var speidere far Mære-Sparbu og 1. Vinne som dro på kretsleiren for Hedmark krets. Avreise fra Prix Mære klokka 0815 og Shell Vinne klokka 0845 lørdag 25. juni 2011. Vi ankom leirområdet ca klokka 1630. Fin leirplass like ved en elv og et vann. Søndag 26.juni og første dag av leiren er i gang, revelje klokka 0700 og det er tidlig det, men du unngikk ikke å våkne for det var ”full guffe” på musikkanlegget og hos en av naboene våre var det en bjelle foran hver telt helt til alle svarte med sitt eget navn. Onsdag 29. juni var det fødselsdagstur istedenfor vanlig hike. Vi skulle følge pilgrimsleden fra leiren og opp til Hammaråsen der vi skal lage og spise bursdagskake. Etter lunch er det økt 2, 01. juli var det aktivitet, tenn bål, det skal bli morsomt å høre hvordan det går, da bål og regn ikke alltid er venner. Det gikk veldig bra alle fikk merket, snakket med instruktøren etterpå om hvordan det hadde gått og han lo og sa at han kunne ikke lære dem så mye nytt for det meste han sa var svaret at det sa Glenn også. På avslutningsleirbålet lørdag kveld takket jeg for invitasjonen og en fin leir fra oss i Nord-Trøndelag og vi håpet på invitasjon senere også. Leirsjefen var litt i ”tvil” da vi hadde ”stukket av” med flere av premiene.

Inger Fjellhaug [3]

Organisering

Leirkomite

Etater

Leirens bakgrunn og planlegging

Minneprodukter fra leiren

Hver kretsleir hadde sine minneprodukter, det være seg leirminnebøker, leirhefter, diplomer, postkort, frimerker, poststempler, krus, belter og kniver, flagg og -vimpler, skjerf, merker, metallmerker, T-skjorter lydopptak, film og video og annet. Alle har sine egne artikkelsider, hvor du kan finne ut mer om disse. Kanskje du selv har noen effekter, send gjerne et bilde til oss - red[at]speidermuseet.no[[1]] På forhånd takk!

Utklipp og minner

Om Innlandet

Les mer om speidingen i Innlandet fylke Innlandet fylkesvåpen.png

Om Norges speiderforbund

NSF logo kløverlilje.PNG Norges speiderforbund

Eksterne lenker

Referanser

  1. Her er det tatt utgangspunkt i dagens oppdeling av fylker og kommuner og lagt til evnt. tidl. benevnelser for disse. Hvis det ikke er opprettet en egen artikkelside for disse, vil denne bli søkbar og kategorisert etter dagens oppdeling.
  2. Opplysninger fra årsmelding, Nord-Trøndelag krets, Norges speiderforbund, 2012
  3. Opplysninger fra årsmelding, Nord-Trøndelag krets, Norges speiderforbund, 2012