Kretsleir Svanøy 2007, Sogn og Fjordane krets (NSF)

Fra Speiderhistorisk leksikon
Hopp til:navigasjon, søk
Svanøy 2007
Kretsleir for: Sogn og Fjordane krets (NSF)
Forbund: Norges speiderforbund
År: 2007
Dato: 23.30. juni
Kommune/sted: [1] Kinn kommunevåpen.png Kinn, tidl. Flora kommunevåpen.png Flora, Svanøy
Leirsjef: Niels Larsen
Leirsang: «Svanøy, Svanøy»
av Inge Byrkjeland
Svanøy 2007 var Sogn og Fjordane krets (NSF) sin kretsleir i 2007. Leiren fann stad på Svanøy i Flora kommune, og Niels Larsen var leirsjef.

Stad

Svanøy i Flora kommune.

Om leirens program og gjennomføring

  • Bading
  • Drakebygging og -flyging
  • Haik (øyhopping)
  • Makramé
  • Orientering med kart og kompass
  • Pionerarbeid
  • Volleyballturnering

Dagsorden

Deltakere

Pris

Leiravis

Leirsang

Minner og omtale fra leiren

Om leiren fra kretsens hjemmeside:

Kretsleir, 23.–30. juni på Svanøy Sogn og Fjordane krets hadde også kretsleir i 2007. Den var lagt til flotte Svanøy utanfor Florø. Her kosa over 100 speidarar seg på leir i ei heil veke. Aktivitetane det var lagt opp til var mellom anna pionering, orientering, drakeflyging, volleyball og øyhopping som haik. På denne siste fekk speidarane seg ein tur til øya Fanøy, der dei overnatta ei natt. Dagen etterpå var det besøk på Kinn, for å sjå kyrkja der og gå på Kinnaklova, som stod på planen. Det vart også tid til ein tur på hjortesenteret på Svanøy då speidarane kom heim att frå øyhoppinga. Der vart det høve til å sjå og mate hjort på nært hald. Leiren hadde strålande vêr, og var både spennande og minnerik for deltakarane.

Organisering

Leirkomite

Etater

Leirens bakgrunn og planlegging

Minneprodukter fra leiren

Hver kretsleir hadde sine minneprodukter, det være seg leirminnebøker, leirhefter, diplomer, postkort, frimerker, poststempler, krus, belter og kniver, flagg og -vimpler, skjerf, merker, metallmerker, T-skjorter lydopptak, film og video og annet. Alle har sine egne artikkelsider, hvor du kan finne ut mer om disse. Kanskje du selv har noen effekter, send gjerne et bilde til oss - red[at]speidermuseet.no[[1]] På forhånd takk!

Utklipp og minner

Mer om

NSF logo kløverlilje.PNG Norges speiderforbund i tidl. Sogn og Fjordane fylke NSF logo kløverlilje.PNG Norges speiderforbund

Eksterne lenker

Referanser

  1. Her er det tatt utgangspunkt i dagens oppdeling av fylker og kommuner og lagt til evnt. tidl. benevnelser for disse. Hvis det ikke er opprettet en egen artikkelside for disse, vil denne bli søkbar og kategorisert etter dagens oppdeling.
Vet du mer om "Kretsleir Svanøy 2007, Sogn og Fjordane krets (NSF)"? Du kan være med å legge inn mer historisk stoff, følg Basismanualen.
Husk å være innlogget for å gjøre endringer. Lykke til!