Speidertinget i Norsk Speidergutt-Forbund 1978

Fra Speiderhistorisk leksikon
Hopp til:navigasjon, søk
Speidertinget 1978
Lilje.JPG
Forbund: Norsk Speidergutt-Forbund
År: 21.23. april 1978
Kommune/sted: [1] Trondheim kommunevåpen.png Trondheim

Speidertinget i Norsk Speidergutt-Forbund 1978

Sted og arrangører

Speidertinget ble avholdt 21. - 23. april i Trondheim. Både Norsk Speiderpikeforbund og Norsk Speidergutt-Forbund hadde sine korte Speiderting/landsmøter denne helgen, hvor det ble vedtatt at forbundene fusjoneres til Norges speiderforbund, og de samles til det konstituerende speidertinget i Norges speiderforbund.

Program

Delegater

Saker

Valg og utnevninger

Utdelte hederstegn

Omtaler

Veivalg og diskusjon

For hver enkelt generalforsamling, landsmøte og speiderting har det til tider vært diskusjoner i forkant og etterkant, om endringer og forslag. Mange vedtak og gjennomføringen av disse har gitt viktige veivalg for utviklingen i Norsk Speidergutt-Forbund. Her skal forsøke å gjengi en del av dette. Har du flere opplysninger? Bidra selv, eller send oss en e-post [1]

Utklipp og minner

Mer om

Lilje.JPG Norsk Speidergutt-Forbund Lilje.JPG Norsk Speidergutt-Forbunds sentrale organisering

Eksterne lenker

Referanser

  1. Her er det tatt utgangspunkt i dagens oppdeling av fylker og kommuner og lagt til evnt. tidl. benevnelser for disse. Hvis det ikke er opprettet en egen artikkelside for disse, vil denne bli søkbar og kategorisert etter dagens oppdeling.
Vet du mer om "Speidertinget i Norsk Speidergutt-Forbund 1978"? Du kan være med å legge inn mer historisk stoff, følg Basismanualen.
Husk å være innlogget for å gjøre endringer. Lykke til!