Test:Hovedside bokser

Fra Speiderhistorisk leksikon
Hopp til:navigasjon, søk

Ukens artikkel (uke 49)

Forside av "Oterpatruljen paa Langfærd"

"Oterpatruljen paa Langfærd" kom ut for 100 år siden, en norsk oversettelse ved Wilhelm Winsnes Stabell av den engelske forfatteren E. Le Breton-Martins speiderinspirerte romanen.

Denne fortelling er en fortsettelse av «Oterpatruljen» som utkom i norsk oversettelse i 1919. Den berettet om hvorledes «Oterpatruljen» blev dannet av admiral Worthington i den lille landsby Brimscombe i Devonshire, og om de mange eventyr den kom opp i. Fyr opp i vedovnen, sett deg i godstolen og les hele boken på Nasjonalbibliotekets nettsider.

Les mer om "Oterpatruljen paa Langfærd" her

Ukens artikkel presenterer en aktuell artikkel hver uke. Se tidligere

Bidra du også!

  • Opprett en brukerprofil NB: Grunnet spam-problemer har vi blitt nødt til å godkjenne brukere. Derfor kan det ta litt tid før du får godkjent kontoen og kan legge inn informasjon. Bestill konto her!
  • Les manualen for svar på hvordan du redigerer og utvider en eksisterende artikkel eller lager en ny en!

Om Speiderhistorisk leksikon

Speiderhistorisk leksikon er startet for å ha et sentralt sted å samle ulike biter av norsk speiderhistorie. Leksikonet er startet av Speidermuseet i anledning 100-årsjubileet for Speiding i Norge i 2011. Leksikonet er bygget opp med wiki-teknologi og skal inneholde artikler om norsk speiding. Norsk speidermuseum er vert for leksikonet. Alle som registrerer seg som brukere kan være med å legge inn eller redigere leksikonet.

Våre nyeste bilder

Flere bilder

Aktuelt

Personer

Se disse artiklene om norske pionerer:

Speidergrupper

Noen gode gruppepresentasjonen du bør ta en titt på!

Flere grupper

Nyeste artikler

Se resten av de nyeste artiklene våre.