Brukerdiskusjon:Blå Elg

Fra Speiderhistorisk leksikon
Hopp til:navigasjon, søk

Hallo Blå Elg! Velkommen som bidragsyter på Speiderhistorisk Leksikon. Si fra hvis det er noe vi kan hjelpe med! Mvh Carsten Henrik Pihl 17. nov 2010 kl. 23:20 (CET)

Kretsoppdeling

Hallo. Flotte historier om speidingen i Bergen - og særlig Laksevåg. Ang Bergen krets. Jeg har delt opp artikkelen til før/etter 1978. Dermed er det lettere å se historien både i NSF og NSPF. Se også diskusjonssiden her. Carsten Henrik Pihl 23. nov 2010 kl. 08:39 (CET)

Veldig mykje bra stoff, ja! Har du noko som seier når gruppene i Sogn og Fjordane vart skilde ut som eigen krets? Så seint som i 1983 var jo kretsleiren til Bergen krets plassert i Sogn og Fjordane, så det må kanskje ha vore etter det? --Eirikub 10. des 2010 kl. 20:08 (CET)

NSPF vs. KFUK

Hei, følger med på ditt historiearbeid og sider du legger ut. Har du like navn på grupper i NSPF og KFUK i dine kretser? Som feks Fredrikstad 1 i Fredrikstad, to grupper i hvert sitt forbund. Hvordan skiller du de??

Ymse nyttige ting jeg bruker

[1] [1]

Må bare samle noen forbundslogoer her slik at jeg finner de nå når jeg holder på med speidergrupper.

Sommerinnsats 2023

Imponerende innsats i sommer, Blå Elg - i et litt sommerstille leksikon....! God sommer! Jarl V. Erichsen, Fevik/Grimstad (diskusjon) 18. jul. 2023 kl. 11:36 (CEST)

Rydder litt på leksikonet og i det vi har på Laksevåg. Og så må jo holde ukens artikkel og ukens merke i gang også. Jostein

Referanser

  1. 1,0 1,1 Boken/heftet finnes hos Speidermuseet på Laksevåg